Theatertips agenda Stadsschouwburg Utrecht

Onze samenwerkingspartner Stadsschouwburg Utrecht, biedt een mooi divers programma aan. Wij maken een 'tip' selectie voor u met een aantal interessante voorstellingen. Neem een kijkje.

 

 

Datum: donderdag 14 februari 2019, 20.30 - 22.00 uur Blauwe zaal

Voorstelling: Jörgen Raymann, Schudden aan die boom

Omschrijving: Een Afrikaanse prinses, een Joodse schrijver en slavenhandelaar, een Duitse meubelmaker, een Nederlandse huisvrouw, een Hindoestaanse arbeidsimmigrant, een Indiaanse medicijnman. De roots van Jörgen Raymann zijn nogal divers. Wat gebeurt er als hij aan zijn familieboom schudt? Voldoet hij aan de vooroordelen en eigenschappen die zijn voorouders worden toegedicht? Zouden ze trots op hem zijn of hem juist verafschuwen? Zouden ze elkaars humor begrijpen? Met scherpe en hilarische observaties legt Raymann de puzzel van zijn verleden.

"Zonder zich op te winden of met vingers te wijzen laat hij schijnbaar achteloos – en daardoor des te overtuigender – zien hoe bizar en wreed het Nederlandse slavenverleden is."- Trouw ****

Bekijk meer.

Zaterdag 15 juni 2019

FATU Vaderdag 
De avond vóór Vaderdag is er weer een speciale VaderdagFATU. Vaste host Jeffrey Spalburg ontvangt drie collega-comedians die het publiek vermaken met scherpe grappen en hun humoristische kijk op de actualiteit. Tori Oso Utrecht zorgt vanaf 19.00 uur voor een toepasselijk randprogramma in de Escherfoyer.

openingstijden kassa
• maandag t/m zaterdag: 10.00 uur tot aanvang voorstelling.
• indien geen voorstelling: 10.00 tot 19.00 uur. 
• zon- en feestdagen: vanaf een uur voor aanvang voorstelling.

telefonisch: 030-2302023 (ma t/m za: 10.00 - 19.00 uur)
Telefonisch gereserveerde kaarten moeten binnen zeven dagen afgehaald/betaald zijn, anders vervalt de reservering. Laat u de kaarten opsturen dan betaalt u € 1,50 per kaart, tot een maximum van € 6 per bestelling.