Win een Meet & Greet met de cast van Beneatha's Place op 9 mei

Win een Meet & Greet met de cast van 6 acteurs, namelijk Joy Wielkens, Fockeline Ouwerkerk, Jetty Mathurin, Boris van der Ham, Mandela Wee Wee en Yorick Zwart.
Na de succesvolle voorstellingen van A Raisin in the Sun gaat Well Made Productions verder met de trilogie over zwarte identiteit in een witte wereld. Deel twee, Beneatha’s Place, een voorstelling die het zwart-wit vraagstuk niet schuwt, maar omarmt en uitdaagt. 

Beneatha's Place
In het tweede deel van dit drieluik over de familie Younger, zien we dochter Beneatha Amerika verruilen voor Nigeria. Wanneer de onafhankelijkheidsstrijd dramatische gevolgen heeft voor haar man en haar kind, wordt ze gedwongen haar plaats in de wereld opnieuw te bepalen. Vijftig jaar later keert ze terug naar de noodlottige plek van toen. Opnieuw wordt ze geconfronteerd met haar verlies, en met de erfenis van een strijdvaardig leven.

Beneatha’s Place is een voorstelling over toekomstbeelden, hemelhoge ambitie en het verlies van je grote liefde. Over je plek moeten vinden in een verdeelde wereld, en over de geschiedenis die je met je meedraagt. Een voorstelling die het politieke niet schuwt en het debat aangaat. Dit tweede deel van de trilogie over zwarte identiteit in een witte wereld maakt het persoonlijke politiek, en het politieke persoonlijk.

Over Well Made Productions
Hart en ziel van het in 2015 opgerichte Well Made Productions zijn producenten Samora Bergtop en Ellen Tjon A Meeuw. Well Made Productions reageert op en creëert in het huidige tijdsgewricht en vertelt verhalen door middel van theater, film en fotografie, vanuit een bi-cultureel perspectief. De Raisin Cycle is het resultaat van de zoektocht naar herkenbare verhalen die passen binnen het referentiekader van Bergtop, als dochter van een Surinaamse vader en een Nederlandse moeder. Voor het eerste deel, A Raisin in the Sun ontvingen zij de Amsterdamprijs voor de Kunst 2017 (categorie 'stimulering'). De Stadsschouwburg Amsterdam is coproducent van Beneatha's Place en de daarop volgende delen van de Raisin Cycle en de readings.

Hoe win ik de Meet & Greet?
- Reserveer je ticket voor de voorstelling van 9 mei in Stadsschouwburg Utrecht. 
- Mail jouw naam en de naam van je gast naar torioso@gmail.com en vermeld hierbij Meet & Greet Beneatha's Place.
- Uiterlijk maandag 7 mei voor 23:00 uur ontvang je bericht indien je de gelukkige winnaar/winnares bent.

Deze win actie is opgezet i.s.m. Full Color Entertainment & Well Made Productions.