Logo Tori oso

Tijdens de Black Achievement Month, organiseert Tori Oso Utrecht i.s.m. Comité 30 juni/1 juli Utrecht & Stadsschouwburg Utrecht, sanisa en doekde interactieve lezing Afro-Surinaamse muziekvormen en de rol van klederdracht. Andy Arduin, oprichter van Sanisa Nederland, is onze gastspreker. Andy zal ons meenemen in de wereld van Afro-Surinaamse muziekvormen en klederdracht.

In januari hebben we een sessie georganiseerd over verboden muziekvormen uit het verleden en Andy vervolgt de muzikale overdracht in combinatie met zijn kennis over de Afro-Surinaamse klederdracht en met name de Koto.

sanisa bam26 oktWat is de rol van klederdracht in relatie tot de Afro-Surinaamse muziek, welke liederen worden wanneer gezongen, wat is de betekenis en waar komen de woorden vandaan? Deze vragen en meer behandelt Andy Arduin in zijn lezing. Kom luisteren en je vragen stellen!
BESTEL JE TICKETS HIER.

Bekijk meer over Andy Arduin
Artikel over Andy Arduin
Artikel over Andy Arduin (SrHerald)
Video Andy Arduin bij programma Binnenstebuiten

Zaterdag 26 oktober | Inloop: 15:30 | Start 16:00 uur
Adres: Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrecht (bereikbaarheid)
Zaal: Hekman Foyer op de 1e verdieping, naast restaurant Zindering

Tickets: 5 euro. BESTELLEN.

Kassa: telefonisch: 030-2302023, ma t/m zo van 10.00 - 19.00 uur | Openingstijden: ma t/m zo van 10.00 - aanvang voorstelling

 

Dit event is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeente Utrecht.

Kom tijdens de Black Achievement Month langs voor een inspirerende masterclass “Van idee naar realisatie”. De masterclass vindt plaats op zondag 13 oktober met angelogastspreker Angelo Bromet. Angelo is een ervaren ondernemer en inspirator die bekend staat om zijn vermogen, ideeën om te zetten in succesvolle projecten. Met jarenlange ervaring in sectoren zoals de creatieve, culturele, corporate sector en muziekindustrie, heeft hij een unieke aanpak ontwikkeld die anderen helpt hun doelen te bereiken.

Tijdens deze interactieve sessie zal Angelo in gesprek gaan met het publiek en aan de hand van hun vragen zijn filosofie, journey en aanpak toelichten. Dit is een unieke kans om direct feedback en inzichten te krijgen van een expert op het gebied van idee-implementatie. 

Met de waardevolle inzichten van Angelo Bromet, kun je jouw ideeën omzetten in werkelijkheid en je dromen waarmaken.

Wil je jouw ideeën tot leven brengen en leren van een expert of gewoon luisteren naar de verhalen en ervaringen die gedeeld worden?

Meld je dan aan en get inspired! Host Clarence Creebsburg is de verbinder tijdens de sessie. 

clarence c awesta darwesh (1)

Over Clarence Creebsburg
(fotografie: Awesta Darwesh)
Clarence Creebsburg gaat voor chemie tussen groepen. In alles wat hij doet komt verbinden en vertalen terug. De drie vragen die centraal staan bij Clarence zijn: Wie ben je? Waar sta je? Waar ga je naartoe? Zijn wetenschappelijke blik op entertainment en educatie, kan grote bewegingen creëren. Clarence is founder van Becoming You! Becoming You initieert, organiseert en adviseert over sociale en culturele projecten.

Aanmelden 
Meld je aan via torioso@gmail.com, bijdrage € 5,-. Betaalgegevens worden gemaild. Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Inloop: 13.45 uur - Start: 14.00 uur.
Locatie: Bibliotheek Neude, zaal: Podium, 2e verdieping
Adres: Neude te Utrecht

Route:
Openbaar vervoer vanaf CS Utrecht:
o.a. bus 77, 74, 73, 55, 28, 8, 4, 3.
Uitstappen halte Neude (1 a 2 haltes vanaf CS Utrecht)

Parkeersuggesties: Parkeergarage Bijenkorf of Janskerkhof (op straat). Beiden op 5 minuten loopafstand. Parkeergarage Paardeveld (iets goedkoper tarief, 10 min loopafstand)
Gratis op zondag: o.a. Nachtegaalstraat, zijstraten van de Kruisstraat, Bemuurde Weerd Oostzijde.

Let op: het is lastig (en duurder) parkeren op straat in de autoluwe binnenstad. Parkeren op het Neude is niet mogelijk.

de bibliotheek neude

 

De activiteit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeente Utrecht.

Op zondag 20 oktober, tijdens de Black Achievement Month, organiseert Tori Oso Utrecht i.s.m. Comité 30 juni/1 juli Utrecht, de stadswandeling 'Sporen van slavernij in Utrecht'.

iartpictures stadswandeling

De stadsgids leidt ons langs een aantal punten met verhalen over het slavernij erfgoed in Utrecht. Je wordt meegenomen in een tijdreis van de 17e t/m de 19e eeuw. Universitaire panden, Theater Kikker, De Winkel van Sinkel...allemaal voorbeelden van gebouwen met een verhaal over sporen van slavernij. Een laagdrempelige manier om een completer beeld te krijgen van de Utrechtse stadsgeschiedenis.

kopie van bam utrecht instapost template

Aanmelden
Aanmelding verplicht via: torioso@gmail.com.
U ontvangt de betaalgegevens per mail.

 


Programma incl. performances van Melanin Kris en Jasper Albinus.

Start: 11.00 uur
Verzamelpunt: Bookstore Savannah Bay, Telingstraat 13 Utrecht.
Afsluiting wandeling rondom Janskerkhof: 12.30 uur
Na afloop bieden wij u een drankje aan in Café Hofman (aan het Janskerkhof)

Deelname/bijdrage
De bijdrage voor de wandeling is 5 euro. Er zijn maximaal 25 plekken beschikbaar.

Over de performers
melanin brownsweg (su)Melanin Kris
, is een dynamische spoken & visual thoughts artist en verhalenverteller, die zich onderscheid als een krachtige stem binnen de kunst- en cultuur scene. Zijn werk, dat zich richt op sociale kwesties, geschiedenis en cultuur, bestaat uit een unieke mix van passie, ritme en diepgaande inzichten. Melanin Kris nodigt zijn publiek uit om dieper te graven en de wereld om hen heen te heroverwegen. “Life is a Poetic Exhibition”.

jasper albinus door gaby jongenelenJasper Albinus is schrijver en performer. Poëzie, spoken word en theater vormen de basis van zijn werk. Onze koloniale erfenis, het prijskaartje van de dood en personages die verlangen naar een nieuw begin keren regelmatig terug. Jasper staat op diverse podia zoals Oerol, Lowlands en Writers Unlimited en is aangesloten bij spoken word-platform Poetry Circle en literair productiehuis Wintertuin.

Sporen van slavernij
In bepaalde Nederlandse steden is er een directe band met het slavernijverleden. Denk aan Amsterdam, Hoorn, Rotterdam, Middelburg en Vlissingen. Steden waar de Kamers van de West-Indische Compagnie en de Verenigde Oost-Indische Compagnie waren gevestigd. De Kamers waren knooppunten voor de organisatie en handel van de WIC (in de west) en VOC (in de oost). Maar ook buiten die directe handelssteden zijn er sporen van het slavernijverleden te vinden.

Utrecht had geen directe band maar er zijn wel degelijk sporen in de stad te vinden. Daarom voerde Kosmopolis Utrecht in 2011 en 2012 het project Slavernij: de Utrecht connectie uit. Daarin werkten ze samen met historicus Dr. Esther Captain en het Centre for the Humanities. In dit project kreeg het slavernijverleden een lokale, Utrechtse invulling d.m.v. films, lezingen, een artist in residency van Marron kunstenaar Marcel Pinas uit Suriname en de realisatie van een wandelroute langs sporen van slavernij, inclusief wandelgids.

Inmiddels is de publicatie Slavernij en de stad Utrecht uitgebracht in juni 2021.

 

Deze wandeling is mede tot stand gekomen met een bijdrage van de Gemeente Utrecht en onderdeel van de landelijke Black Achievement Month.

Voor de 13e keer organiseert de Vereniging Vrienden van het Catharijneconvent de zomerconcertserie Catharijn Classique, dit jaar met een link naar de tentoonstelling Christendom en slavernij.

Van traditionele Afro-Surinaamse muziek tot gospelklanken van Denise Jannah; alle concerten hebben dit jaar een link met de tentoonstelling Christendom en slavernij. De musici zijn veelal nazaten van tot slaafgemaakten. De inmiddels bekende concertserie vindt plaats in de kloostertuin van Museum Catharijneconvent en bij ongeschikt weer in de Sint-Catharinakathedraal, direct naast het museum (21 juli t/m 8 september)

bhOp zondag 8 september nodigen wij u uit voor een akoestisch concert. Het podium is voor Black Harmony, een groep ambitieuze en gedreven jongemannen die keihard aan de weg timmeren en al veel succes hebben behaald in binnen -en buitenland. Black Harmony brengt traditionele en culturele Afro-Surinaamse muziek ten gehore. Ga mee op een muzikale cultuurreis die diep zal raken. Maak je op voor een smeltkroes van eigen songs en bewerkingen van al bestaande nummers in het Sranan. De formatie gespecialiseerd in close harmony zal u zeker gaan verrassen!

Natalja Macnack en Migaisa Poeketi heten u, samen met Museum Catharijneconvent & Black Harmony van harte welkom.

De reeks is georganiseerd in samenwerking met Barend Tobé van Culture Connections Company, Comité 30 juni/ 1 juli Utrecht en Tori Oso Utrecht (8 sep editie).

catharijne classique in de tuinPraktische informatie

  • Het concert is om 15.00 en 16.00 of in de binnentuin of in de kathedraal naast het museum (afhankelijk van het weer en de aard van het concert) en duurt een half uur.
  • Entree is gratis; reserveren hoeft niet.


OSCAM Speak Session

Vooraf kunt u ook de OSCAM speak session bijwonen (gratis reserveren). Tijd: 14.00-15.30 uur. Publiek en kunstenaars gaan in gesprek over de tentoonstelling Christendom en slavernij. De moderator is Jennifer Muntslag, ook wel bekend als JNM The Naked MC. De sprekers zijn Vincent Van Velsen (gastcurator), Serana Angelista (kunstenaar en grafisch vormgever), Kenneth Aidoo (kunstenaar) en Jerrold Saija (kunstenaar).

Sinds 2012 organiseert Tori Oso Utrecht Buku nanga kuku sessies, oftewel Boek met koek in het Nederlands. En sinds vorig jaar ook de junior sessies. Het concept: het boek, de (Surinaamse) koek, de auteur en het publiek.

In het kader van de Kinderboekenweek en de Black Achievement Month, organiseren Tori Oso Utrecht, Bibliotheek Utrecht en Comité 30 juni/1 juli Utrecht een Buku nanga kuku sessie op zondag 6 oktober.

We starten het seizoen met de junior editie. Schrijfster Jemima en dochter Yanara zijn onze gasten en zij nemen jullie mee in het verhaal van Yaja en haar krul.

Over het boek Yaja en haar krul

processed with vsco with g8 preset

Het verhaal gaat over Yaja, een meisje met prachtig krullend Afro haar. Yaja houdt van lekker spelen op het strand. Hierdoor krijgt ze natuurlijk zand in het haar. Iets wat met Afro haar best lastig is. Yaja laat aan mama weten hoe vervelend ze het vindt, dat het veel tijd kost om het haar te verzorgen na een leuk dagje strand. Mama prikt door de uitspraken van Yaja heen en bemoedigt haar.  Ze spreekt positieve woorden in en zorgt ervoor dat Yaja veel liefdevoller denkt over zichzelf en over het prachtige haar dat ze heeft. In vrijheid kunnen spelen, is wat ook voor haar als kind geldt.

De schrijfster heeft met dit boek een zekere durf, om dit onderwerp over de natuurlijke krul, bespreekbaar te maken onder verschillende kinderen en na te laten nadenken over hoe tof ze eigenlijk zijn. Ieder op hun eigen manier!

Kroes/krullend haar is eigenwijs! Het gaat waar het wil, het groeit omhoog richting de zon. Het staat als een volle boom. De krul danst op de muziek van ons hart.

"Yaja en haar krul" is een verhaal dat vele kinderen, maar ook volwassenen een ander perspectief geeft over zichzelf, maar ook over elkaar.

Wees lekker eigenwijs, Be you. Hou van wie jij bent en geniet van de uniekheid die jij hebt!

jemima en dochterDeze junior editie is het meest geschikt voor kinderen tussen de 6-11 jaar.

Na afloop van het voorlezen en het nagesprek, gaan we samen de kleurplaat van Yaja en haar krul inkleuren en uiteraard krijgt iedereen een stukje Surinaamse koek!

Wil je het boek aanschaffen? Dat kan tijdens de inloop of na afloop. De schrijfster is aanwezig om jouw exemplaar persoonlijk te signeren!

Toegang is gratis maar graag aanmelden via: torioso@gmail.com 

Zondag 6 oktober 2024

12.30 uur
Inloop

12.45 uur
Welkom en introductie schrijfster Jemima

12.55 – 13.30 uur
- Voorlezen Yaja en haar krul
- Op interactieve wijze in gesprek met schrijfster Jemima en dochter Yanara

Vanaf 13.30 - 14.00 uur kleuren met Yaja en haar krul
Kleur je kleurplaat en maak kans op een klein prijsje.

jemima vertelt

Voor wie is deze middag?
Volwassenen en kinderen zijn beiden van harte welkom.
Vanaf 6 jaar is Yaja en haar krul het meest geschikt.

Locatie: Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum
Toegang: gratis
Aanmelden: torioso@gmail.com
Adres: Brusselplein 2, 3541CJ Utrecht
bieb ruimte

Parkeren: Parkeergarage Brusselplein (Eerste 2 uur gratis parkeren). 4 min loopafstand.
OV: vanaf station Utrecht CS in 4 min op station Utrecht Leidsche Rijn. Op 4 min loopafstand van de bibliotheek, zie ov 9292.

* Deze activiteit vindt plaats in het kader van de Kinderboekenweek, (thema: Lekker eigenwijs) en ook als onderdeel van de Black Achievement Month (thema: New Generations). De activiteit komt mede tot stand door een bijdrage van de Gemeente Utrecht.

Keti Koti Utrecht viering - maandag 1 juli - 12.00 tot 22.00 uur - gratis
keti koti = utrecht De Keti Koti viering valt dit jaar op een maandag (1 juli). Neem dus alvast vrij en roep je collega's, klasgenoten, vrienden of familie op om samen Keti Koti in Utrecht te vieren! Iedereen is welkom vanaf 12:00 uur bij het activiteitenveld in het Griftpark. Gratis toegang.

Verwacht een dag vol verdieping, verbinding en heerlijk eten. Voor het hele gezin zijn er speciale activiteiten, zoals t-shirts customizen en vrijheidsvogels maken. Ontdek de geschiedenis van de haarvlechten (braids), het Afaka-schrift uit de Marron cultuur en de rol van winti in het verzet tegen de slavernij. Dans op de muziek van artiesten als  4 The Culture met Sarah-Jane, Mr. Jetfly & Cho, Cache Royale, Kankantrie en Tranga Rugie & the Music Lovers.

Er is teveel om op te noemen, dus bekijk snel het gehele programma op de site van Comité 30 juni/1 juli Utrecht.

Deze provinciale viering organiseert Comité 30 juni/1 juli Utrecht i.s.m. Comité 30 juni/ 1 juli Amersfoort en Gemeente Amersfoort.

Keti Koti Utrecht herdenking - zondag 30 juni - 15.00 tot 16.30 uur - gratis
binnenstebuitenDe herdenking vindt plaats bij het monument Vlucht en Verzet in het Griftpark. Iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig. Er is beperkt zitplaatsen beschikbaar voor mensen die daar behoefte aan hebben. Bekijk het gehele programma op de site van Comité 30 juni/1 juli Utrecht.

Foto monument Vlucht en Verzet: Binnenstebuiten

Kom naar de feestelijke XL afsluiting van het Buku nanga kuku seizoen in Bibliotheek Utrecht aan de Neude. Buku nanga kuku, vertaald uit het Surinaams, staat voor Boek met koek.

bu24 buku insta post stillLoop langs bij de stands met Surinaamse koek, schaafijs, Ponche Crema en andere creatieve ondernemers zoals Momo Creations, Namu Design, Afiba's Prodo Keti en meer. Luister naar mooie verhalen en panelgesprekken. Geniet van een modeshow van traditionele Afro-Surinaamse Koto kleding o.l.v. Andy Arduin/Sanisa Nederland, en leer alles over Angisa binden, vrijheidsvogels van Pangistof vouwen en het Afaka schrift uit de Surinaamse Marron cultuur. We sluiten einde van de middag, feestelijk af met bazuinkoor Muziek op afstand.

Het feest is gratis en voor iedereen!

Bezoek het Voorleesplein (4-10 jaar) tussen 11.00-14.00, De Workshops van 11.00-14.30, De Panelgesprekken van 12.30-15.15. Tijdens de panelgesprekken hisTORI en Impact TORI, verwelkomen we eerdere BNK gasten (Jeffrey Spalburg, Henna Goudzand, Lily Monori van Dijken, Prof. Soortkill en Rivelino Rigters) en gaat moderator Migaisa Poeketi met hen in gesprek. Ook is er een panelgesprek over diversiteit in kinderboeken met o.a. Vashika Maharadjdin van Uitgeverij Wilde Haren, Joan Windzak van Educulture en illustrator/schrijver Milo Freeman.

suriman mascotte en renateOh ja en je kunt ook op de foto met de Suriman superheld! Renate Stüger schreef het stripboek over de Surinaamse superheld Suriman die vecht tegen het onrecht veroorzaakt door zijn aartsrivaal Wiesman. Aartsvijand Wiesman wil de natuur vernietigen, maar Suriman zal er alles aan doen om hem te stoppen. Een must om uzelf of uw kinderen meer leesplezier te gunnen! Een trots en verrijking voor de Surinaamse cultuur!

Klik HIER voor meer informatie over de verschillende programma onderdelen, standhouders en tijden.

Buku nanga kuku 2024 is een samenwerking tussen Tori Oso Utrecht, Comité 30 juni/1 juli Utrecht, Keti Koti Utrecht en Bibliotheek Utrecht. In het kader van het herdenkingsjaar Slavernijverleden. Buku nanga kuku wordt mede mogelijk gemaakt door het Mondriaan Fonds.

Sinds 2012 organiseert Tori Oso Utrecht Buku nanga kuku sessies, oftewel Boek met koek in het Nederlands. Het concept: het boek, de (Surinaamse) koek, de auteur en het publiek.

In het kader van het herdenkingsjaar, werken Tori Oso Utrecht, Bibliotheek Utrecht en Comité 30 juni/1 juli Utrecht samen aan een reeks Buku nanga kuku sessies.

Zondag 9 juni is Janice Deul te gast bij ons in Bibliotheek Utrecht, locatie Neude.

janice portretOver Janice Deul (fotografie: Marie-Louise Hodge)
Janice Deul (zij/haar) is een Afro-Nederlandse journalist, DIE - professional en mode-/cultuuractivist met 20+ jaar ervaring in de bladenwereld, die zich sinds 2011 sterk maakt voor een inclusief, veilig en inspirerend klimaat in fashion, media en kunst. Dat doet ze onder meer als spreker en moderator; via haar inspiratieplatform Diversity Rules, radio- en tv-optredens, het adviseren over c.q. het cureren van tentoonstellingen en als gastdocent aan mbo & hbo-
scholen, universiteiten en kunstacademies. Als columnist werkte ze onder meer voor feministisch magazine Opzij, NRC en de regionale dagbladen van Mediahuis. Janice Deul is co-auteur van Little Black Hair Book, waarin Afro-Nederlandse Black hair-vips hun haarverhaal delen.

Over het boek Keti Koti

keti koti boek 3 dimensionaalHaar boek over Keti Koti, de herdenking en viering van de afschaffing van de slavernij in Suriname en op de toenmalige Nederlandse Antillen, verscheen op 1 juni 2023 bij AmboIAnthos. In dit handzame, toegankelijk geschreven naslagwerk gaat ze onder meer in op de historie, tradities & kleding (met name de Afro-Surinaamse koto) en toont ze zich voorstander van een inclusieve herdenking c.q. viering van 1 juli.

Host Migaisa Poeketi

migaisaMigaisa Poeketi werkte bij verschillende organisaties als communicatieprofessional. De constante nieuwsgierigheid naar haar roots heeft ervoor gezorgd dat de onderwerpen kolonialisme, slavernij en de doorwerking daarvan een belangrijke rol vormen in haar werk. Als zelfstandig ondernemer wordt zij onder andere ingezet rondom thema’s die met diversiteit en inclusie te maken hebben. Tevens vervult zij de rol als vice-voorzitter bij Comité 30 juni/1 juli Utrecht (Keti Koti Utrecht).

Aanmelden Buku nanga kuku
Meld je aan via torioso@gmail.com, bijdrage € 5,- incl een stuk homemade Surinaamse koek. Betaalgegevens worden gemaild. Beperkt aantal plekken beschikbaar.

Inloop: 14.00 uur - Start: 14.15 uur.
Locatie: Bibliotheek Neude, zaal: Podium, 2e verdieping
Adres: Neude te Utrecht

Route:
Openbaar vervoer vanaf CS Utrecht:
o.a. bus 77, 74, 73, 55, 28, 8, 4, 3.
Uitstappen halte Neude (1 a 2 haltes vanaf CS Utrecht)

Parkeersuggesties: Parkeergarage Bijenkorf of Janskerkhof (op straat). Beiden op 5 minuten loopafstand. Parkeergarage Paardeveld (iets goedkoper tarief, 10 min loopafstand)

Let op: het is lastig (en duurder) parkeren op straat in de autoluwe binnenstad. Parkeren op het Neude is niet mogelijk.

de bibliotheek neude

 

De Buku nanga kuku reeks wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Mondriaan Fonds.

mfo logo rgb rood small

Ma...jesteit! Een hartverwarmende persoonlijke Moederdagshow. Vanaf 13.00 uur uitgebreid randprogramma + Moederdag lunch.

Het wordt tijd om moeders van hun voetstuk te halen. De Superheldencape los te maken die hun kinderen hen vaak omdoen. "Ma... jesteit", is een muzikale theatervoorstelling die Moederdag viert door moeders te laten zien als de menselijke wezens die ze stiekem eigenlijk zijn. publiek Op deze bijzondere dag in de Stadsschouwburg Utrecht, hoeven moeders geen ‘Queen Mother’, heldin en ook niet perfect te zijn. Gelukkig maar want het zijn uiteindelijk ook maar gewoon mensen en zo'n sokkel is best hoog als je ervan af valt.

humor, muziek en verhalen
Theatermaker Jetty Mathurin, comedian Lovela Telesford, comedian Howard Komproe en de muzikale klanken van Sarah-Jane fotoshoot moederdagmet 4 the culture, nemen je mee op een reis door de alledaagse heldendaden en strubbelingen van moeders. Met humor, muziek en verhalen maken we van 'Ma... jesteit' is een feestelijke viering van moederschap in al haar vormen. Kom je ook? Bekijk HIER de trailer.

PROGRAMMA 13.00 - 17.30 uur
Entreetickets zijn geldig voor het randprogramma in de foyers + de theatershow. Lunch tickets kan men apart bijbestellen.

13:00 -14:00 uur
Moederdaglunch i.s.m. kok en culinair ontdekker Judith Cyrus (losse tickets apart bestellen). Judith is ook aanwezig om haar kookboeken Paramaribo en de nieuwste Toespijs, te verkopen en te signeren.

Pianist Keys speelt muziek tijdens de lunch.

13:45 8k7a8902 copyPerformance: Spokenword door Bnice Poetry 
img 20240208 wa0044
14:15 - 15.15 uur
Interactieve lezing Angisa tot Koto van Andy Arduin (Sanisa Nederland) incl. demonstratie aankleding van het model in de Koto klederdracht.

13:00 -15:30 uur
shoppen in de foyers op de mini Moederdagmarkt bij diverse ondernemers (Momo Creations, Nzuri Creates, Namu designs, Nyansa living, Evita’s art, Savannah Bay books)

Relaxen bij YEMA stoelmassage en maak je nagels mooi bij Honeynails Flex Studio in de foyer op de begane grond.

De Komproeven producten stand (liquorettes & de sausjes) van Howard Komproe is aanwezig met kip & vegan worstenbroodjes.

Trek in Surinaamse koek? Loop langs bij Bieke’s Kitchen en voor Surinaamse snacks en broodjes ga je naar Marita's catering.

cutout dutch dholi 201415:15 Dutch Dholi performance (one woman Brassband)

15:30 Theatervoorstelling grote zaal: Ma.. jesteit! incl korte pauze.
De ondernemersmarkt is ook in de pauze te bezoeken.

Einde 17:30 uur.

Zondag 12 mei | Inloop: 12.30 | Aanvang 13:00 uur | Start theatervoorstelling 15:30 uur - 17:30 uur.
Adres: Lucasbolwerk 24 | 3512 EJ Utrecht (bereikbaarheid)
Zaal: Douwe Egbertszaal

Tickets: 12,50 euro t/m 18 jr | 19,50-23,50 euro CJP en U-Pas | 18,50-28,50 euro regulier ticket vanaf 19 jaar | TICKETS BESTELLEN.

Kassa: telefonisch: 030-2302023, ma t/m zo van 10.00 - 19.00 uur | Openingstijden: ma t/m zo van 10.00 - aanvang voorstelling

foyer bezoekers

Makers en spelers

Spel: Jetty Mathurin, Howard Komproe, Lovella Telesford, muziek: Sarah-Jane met 4 The Culture (Mr. Jetfly en Cho), regie: Glynis Terborg, productie: SSBU i.s.m. Mathurin Management en Producties. Randprogrammering:  Tori Oso Utrecht i.s.m. Macnack Verbindt. Foto: Quinty Ophelia, Video: Glynis Terborg, MUA: @teshura_styling en @vanessacristina_muah (instagram)

Copyright © 2024 Tori Oso Utrecht | Alle rechten voorbehouden