Logo Tori oso

Referenties

Stichting ASHA

De Surinaamse stichting Tori Oso Utrecht is een zeer actieve organisatie die door haar vernieuwende activiteiten zorgt voor verbindingen in de Utrechtse samenleving. Vieren van Moeder-/ Internationale Vrouwendag met familie en gezinnen is daar een voorbeeld van: Dochters en Moeders konden aangeven wat ze voor elkaar betekenen en dat ze niet zonder elkaar verder kunnen. Als wij met z’n allen hier een voorbeeld aan kunnen nemen wordt onze multiculturele samenleving nog mooier!

Radhj Ramcharan, Stichting Asha

Shizo cosmetics & lifestyle

Deelnemen aan een evenement van Tori Oso Utrecht is voor mij altijd een feestje. Dankzij het geweldige team achter Tori Oso Utrecht kan ik altijd rekenen op veel geïnteresseerde en enthousiaste bezoekers, maar vooral ook op een perfecte organisatie. Voor, tijdens en na het evenement is ook voor de standhouder alles duidelijk en tot in de puntjes geregeld.
I always leave with a smile!

Team Shimai cosmetics en Shizo cosmetics

Carry-Ann Tjon-Ayong (POWEMACAT)

Mijn samenwerking met Tori Oso loopt plezierig van evenement naar evenement. 1 juli keti koti, brasa dey, mama dey, en alles daar tussen in. Het is fijn te zien dat de jongere generatie waarde hecht aan de historische feestdagen die ons verbinden’!

Carry-Ann Tjon-Ayong, schrijfster/dichteres

Ronald Snijders

Tori oso Utrecht draagt op een eigen, interessant vormgegeven wijze bij aan de waardering en uitdraging van Surinaamse cultuur in al haar facetten. En dat verdient een pluimpje.

Drs. Ronald Snijders (musicus en ethnomusicoloog)

Design Essentials

Wat een super belevenis Tori Oso Utrecht Events!
Tijdens de Caribbische moederdag i.s.m. Stadsschouwburg Utrecht: honderden mensen die langs je stand liepen en velen ervan die echt een kijkje nemen en een praatje maken over de Design Essentials Hair producten.

Nieuwsgierig wat er allemaal in het Desigh Essentials aanbod zit? Bekijk dan de website.

Delano Sijpenhof - Design Essentials team

Informatie Ondrofeni

Toen ik gevraagd werd om een kawina/kaseko demonstratie te geven op een evenement van Tori Oso Utrecht genaamd "Afro-Surinaamse muziek van A tot Z" , was ik aangenaam verrast dat er een organisatie is die aandacht besteedt aan de geschiedenis en ontwikkeling van de Surinaamse muziek. 

Het was voor mij een waar genoegen om deel te nemen aan deze thema middag die perfect georganiseerd was. Mijn complimenten voor de mensen van Tori Oso Utrecht en hopelijk volgen er nog velen van deze mooie evenementen in de toekomst. Ga zo door!

Giovanni Essed, Kaskawina band Ondrofeni

Yema HealingTouch

''Tori Oso Utrecht staat garant voor succesvolle en interessante evenementen. Het begint met de digitale voorpret waarbij je al ruim vooraf wordt geprikkeld. De samenwerking met Tori Oso Utrecht heb ik altijd als zeer prettig ervaren. De communicatie is helder, ik hou er leuke contacten aan over en de sfeer is gezellig.''

Adyana Schmeltz, Yema HealingTouch (o.a. Stoel -en Afrikaanse hoofdmassage)

Vrede Van Utrecht

Tori Oso heeft in juni 2013 meegewerkt aan het cultureel programma van de Vrede van Utrecht. Dit vond plaats tijdens het internationale congres ''Post Colonial Legacies''  van de Universiteit Utrecht/Centre for the Humanities. De samenwerking was geweldig: simpel en snel afspraken maken, alle afspraken zijn zonder uitzondering nagekomen en men was altijd hartelijk in de omgang. Tori Oso Utrecht is een effectieve organisatie en produceert mooie events voor haar achterban. Altijd goed verzorgd en creatief van opzet. Utrecht mag trots zijn!

De Vrede van Utrecht

Vrijwilligers Centrale Utrecht

De Vrijwilligerscentrale Utrecht werkt regelmatig samen met Tori Oso Utrecht bij de uitvoering van activiteiten. Zo heeft de Vrijwilligerscentrale Utrecht in 2011 en 2012 samen met Tori Oso Utrecht een aantal netwerkbijeenkomsten, gericht op migrantenorganisaties, met goed gevolg georganiseerd.  In 2013 werkt de Vrijwilligerscentrale samen met Tori Oso Utrecht en Stichting Keti Koti Tafel aan de Keti Koti viering.

Vrijwilligerscentrale Utrecht

Theatergroep Urban Myth

In aanloop naar de theaterproductie Kid Dynamite (22 juni 2013) van theatergroep Urban Myth, is samen met Tori Oso Utrecht een kleinschalige Kid Dynamite Session  - een avond met theater, muziek en debat - georganiseerd. Dit is ons zeer goed bevallen. De mensen van Tori Oso zijn bevlogen, schakelen snel en denken mee over hoe de achterban te interesseren voor de theaterproductie en haar thematiek (De rol van Surinamers tijdens de tweede wereldoorlog).

Urban Myth theatergroep

Jetty Mathurin

Het was een erg fijne samenwerking met Tori Oso Utrecht. We hebben mede dankzij jullie een prachtige moederdagshow neer kunnen zetten in de Stadsschouwburg Utrecht en door de randprogrammering van Tori Oso Utrecht werd het een geslaagd totaal evenement. Een fan van Jetty schreef dan ook: “ Een super mooie happening. Fijne sfeer en goed georganiseerd.'' Dit concept verdient volgend jaar (2014) absoluut herhaling.”  En daar sluiten wij ons graag bij aan.

Jetty Mathurin en Glynis Terborg

De Lachstudio

''Bij Tori Oso bruist het niet alleen van de activiteit maar je vindt er ook de Surinaamse warmte terug. Ik vond het heerlijk om een Surinaamse lachworkshop te kunnen doen tijdens een van hun evenementen. De Surinaamse lach is nu eenmaal heel speciaal en extra ontspannend.''

De lachstudio

Stichting Latinnet

Stichting Latinnet biedt een landelijke Latin website voor iedereen die ‘iets’ met Latin heeft. Net als Tori Oso Utrecht werken wij met vrijwilligers. Daarom werken we graag samen met Tori Oso Utrecht om elkaar te versterken en te helpen, daar waar wij kunnen. Wij van Latinnet doen het landelijk met een latin/activiteiten agenda, nieuws, foto's en meer. Tori Oso in Utrecht en omgeving met fantastische activiteiten welke we een warm hart toedragen, maar het doel is hetzelfde.

Klaas Mast, alias Sombrero

Stadsschouwburg Utrecht

Met Tori Oso is het altijd heel fijn samenwerken, professioneel, creatief en warm. Na Moederdag in 2013, Vaderdag in 2014 en een talkshow voor internationale vrouwendag staan er alweer nieuwe projecten op de rol!

Ivette van Ooijen, Programmeur Stadsschouwburg Utrecht

AAMU Museum voor hedendaagse Aboriginal kunst

Het bezoek van Tori Oso aan ons museum met een rondleiding door de tentoonstelling BLAK hebben we als erg prettig ervaren. De samenwerking was persoonlijk en de voorbereiding van hun bezoek werd erg goed geregeld en kon ter plekke in het museum besproken worden. We zien uit naar een volgend bezoek!

Lotte Blom-Solleveld, AAMU Museum voor hedendaagse Aboriginal kunst
Copyright © 2024 Tori Oso Utrecht | Alle rechten voorbehouden