Logo Tori oso

Buku nanga kuku (Boek met koek) - Suriname Beken(d)t behind the scènes met Raúl Neijhorst

Datum: Zaterdag
2017-05-27
Tijd:
-

Buku nanga kuku met Raúl Neijhorst, bekend van het foto/interview boek Suriname beken(d)t
Het doel van deze avond is de bezoekers op interactieve wijze te betrekken bij de schrijver en het boek (buku). Dit onder het genot van een stuk Surinaamse koek (kuku). Op zaterdag 27 mei, nodigen we de Surinaamse fotograaf Raúl Neijhorst uit. Hij heeft het boek Suriname beken(d)t uitgegeven en deel 2 komt er alweer aan. Tijdens deze bijeenkomst neemt hij ons mee in zijn verhaal over de totstandkoming van het boek....want hij maakt wat mee! Vergezeld met ongepubliceerd filmmateriaal, geeft hij ons een kijkje achter de schermen. Suriname beken(d)t ''behind the scenes''.

Suriname beken(d)t
Suriname Beken(d)t is het boek van fotograaf Raul Neijhorst waarin 75 Bekende en Bijzondere Surinamers hun geheim blootgeven. De fotograaf reisde naar diverse plekken om Srananmans op te sporen die hun steentje hebben bijdragen aan en in de samenleving. Deze bundeling van 75 unieke Surinamers, de een met meer raakvlak met Suriname, de ander meer met Nederland maar éen ding hebben ze gemeen: hun gemeenschappelijke noemer is Suriname. Moederland, thuisland, geboorteland. Voor ieder even waardevol.

Hij heeft succesvolle zangers, presentatoren, comedians, sporters, zakenlui, juristen en ga zo maar door geinterviewd en gefotografeerd. Op diverse werkvelden zijn de Surinamers vertegenwoordigd.

Raúl Neijhorst: “Met mijn keuze voor deze 75 ‘toevallig’ bekendere Surinamers wil ik andere mensen die hun steentje bijdragen aan ontwikkeling, opbouw en vestiging van onze culturele waarden natuurlijk niet teniet doen. Wie weet zal ik ooit een boek maken ook voor juist de onzichtbare Bijzondere Surinamers“.

Zaterdag 27 mei zijn de boeken deel 1 en deel 2 te koop en kunt u ze tevens laten signeren door Raúl Neijhorst.

Deze avond wordt georganiseerd i.s.m. Savannah Bay bookstore. Een ideale locatie voor een intieme huiskamersfeer.
Adres: Telingstraat 13 te Utrecht.
Routebeschrijving: klik HIER
Inloop: 19.00 uur | Start 19.30 uur | Einde 21.00 - 21.30 uur
Bijdrage: 6 euro
Reserveren is verplicht via torioso@gmail.com

Let op: vanwege het kleinschalige karakter is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voorkom teleurstellingen en reserveer je ticket zodat je verzekerd bent van je stoel, en een stuk koek!

Copyright © 2024 Tori Oso Utrecht | Alle rechten voorbehouden