Logo Tori oso

Buku nanga kuku (Boek met koek)

Datum: Zaterdag
2016-04-09
Tijd:
-

Buku nanga kuku (met Rivelino Rigters - auteur Lifestyle de 10 geboden)
Het doel van deze avond is de bezoekers op interactieve wijze te betrekken bij de schrijver en het boek (buku). Dit onder het genot van een stuk Surinaamse koek (kuku).

De koek die tijdens de eerste editie in de spotlight stond was de bekende Surinaamse gele cake: Eksi kuku (spreek uit: iksi koekoe). Daarna stond de Bojo centraal.

Op zaterdag 9 april, nodigen we de Surinaamse muzikant en tevens talentcoach, Rivelino Rigters uit. Ook wel bekend onder de naam Black Rockstar. Rivelino heeft augustus 2015 zijn eerste boek, genaamd Lifestyle uitgebracht. 9 januari jl. is zijn eerste theatervoorstelling in première gegaan: stories of a black rockstar.

Verwacht een bijzondere interactieve lezing met een vleugje acoustische muziek:
De Tien Geboden. Je denkt misschien: dat is iets van vroeger. Maar in Lifestyle laat Rivelino Rigters zien dat deze tien regels ook in onze tijd nog heel relevant zijn. Ze kunnen je helpen om je leven te leiden met nog meer liefde en respect voor jezelf en voor de mensen om je heen. En nee, niemand is perfect, dus het zal niet lukken om voor elk gebod een tien te halen. Gelukkig mogen we elke dag weer opnieuw beginnen.

Persoonlijke verhalen van Rivelino | korte teksten over de tien geboden in het leven van nu | lifestyletips | interactie met de bezoekers
Bekijk hier een optreden van Rivelino Rigters: https://www.youtube.com/watch?v=2LTHfQSz9H0

Deze avond wordt georganiseerd i.s.m. Savannah Bay bookstore. Een ideale locatie voor een intieme huiskamersfeer.
Adres: Telingstraat 13 te Utrecht.
Routebeschrijving: klik HIER
Inloop: 18.30 uur | Start 19.00 uur

Bijdrage: 11 euro (inclusief een gesigneerd boek + stuk Surinaamse koek) + 1 euro admin.kosten
Koop vooraf je ticket via DEZE LINK.
PIN mogelijkheid niet aanwezig.

Vragen?: mail naar torioso@gmail.com

Let op: vanwege het kleinschalige karakter is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voorkom teleurstellingen en koop je ticket zodat je verzekerd bent van je stoel, een boek & een stuk koek!

zw-fotografie: Janetta Verheij

 

blackrockstar

Copyright © 2024 Tori Oso Utrecht | Alle rechten voorbehouden