Logo Tori oso

Samen tegen eenzaamheid i.s.m. So Ubuntu en Utrecht in Dialoog

Datum: Donderdag
2018-09-27
Tijd:
-

In het kader van de Week tegen Eenzaamheid (27 sep-6 okt) organiseren we samen met So Ubuntu en Utrecht in Dialoog,  een dialoogbijeenkomst met als thema ‘Samen tegen eenzaamheid’. Iedereen is van harte welkom!

Fotografie: iArtPictures

Programma (locatie: Buurtcentrum Oase | Cartesiusweg 11 | Utrecht, 3534BA)
Bijdrage: 5 euro incl hapje/drankje
Aanmelden: torioso@gmail.com

19:00 Inloop
19.15 Welkom door de samenwerkingspartners
19:30 Inleiding van het thema Samen tegen eenzaamheid door Cheryl Vliet, (programmamaker, schrijfster en producent diverse hoorspelen) Tevens bekend als presentator bij Double 7FM, organisator van het groot Surinaams dictee en de jaarlijkse Sophie Redmond lezing, en actief in diverse projecten tegen eenzaamheid.
20:00 Muzikaal intermezzo
20.15 Korte pauze
20.30 Groepsgewijs met elkaar in dialoog
21:30 Inzichten delen van de verschillende tafels
22:00 Napraten met een hapje en een drankje

Samen tegen Eenzaamheid

Eenzaamheid kan iedereen overkomen, het is van alle leeftijden. Sommigen voelen het af en toe, voor anderen is het iets dat langduriger is. Het is een heel persoonlijk gevoel dat ieder anders ervaart. Tijdens de bijeenkomst gaan we samen op zoek naar wat eenzaamheid betekent en wat helpt.

Wanneer voelde je je goed omringd, had je het gevoel ergens bij te horen, was je gelukkig? Wat maakte dat mogelijk?  Hoe zou een wereld zonder eenzaamheid eruitzien? Welke eerste stap kunnen we zetten om dat ideaal wat dichterbij te brengen? Helpt Social Media tegen eenzaamheid of kan dat het gevoel van eenzaamheid juist vergroten?

samen tegen eenzaamheid flyer

Copyright © 2024 Tori Oso Utrecht | Alle rechten voorbehouden