Logo Tori oso

Theatertips agenda Stadsschouwburg Utrecht

november 29, 2022

Onze samenwerkingspartner Stadsschouwburg Utrecht, biedt een mooi divers programma aan.
Wij maken een 'tip' selectie voor u met een aantal interessante voorstellingen.

Stille Nacht am Silbersee, mi sa membre yu
Woensdag 14 december, 20.30-21.40 uur in de Blauwe Zaal. Lees meer.

Alternatieve nachtmis met Bodil de la Parra

Het einde van het jaar is een tijd van bezinning, een moment om te reflecteren op de gebeurtenissen om ons heen. 'Stille Nacht am Silbersee, mi sa membre yu',  is een stemmig, meditatief programma, een alternatieve nachtmis met ieder jaar een speciale wintergast. Na de succesvolle edities met Arthur Japin (2017), Anna Enquist (2018) Glenn Helberg (2019) en Ariane Schluter (2021) nodigt Silbersee nu actrice en schrijfster Bodil de la Parra uit.

Bodil leest de brief voor die Emma Lesuis schreef aan haar opa om een zwijgen te doorbreken. Een zwijgen dat al het hele leven van haar moeder klinkt. Ons koloniale verleden liet zijn sporen na. Dit is slechts een fractie van dat spoor. In de brief gaat Emma op zoek naar haar opa. Wie was hij en wat maakte hem tot wie hij was?

Speciaal voor deze editie componeerde David Dramm een nieuw werk. In de internationale pers wordt Dramm een 'Amerikaanse iconoclast' genoemd en zijn muziek omschreven als 'het grensverleggende terrein tussen Charles Ives, Jimi Hendrix en Lou Reed.' Dramm is voorzitter van het innovatieve muzikantencollectief Splendor in Amsterdam.

 

Binnenkort wordt deze pagina weer ge-update. Neem in de tussentijd een kijkje op de agenda pagina van Stadsschouwburg Utrecht.

openingstijden kassa
• maandag t/m zaterdag: 10.00 uur tot aanvang voorstelling.
• indien geen voorstelling: 10.00 tot 19.00 uur.
• zon- en feestdagen: vanaf een uur voor aanvang voorstelling.

telefonisch: 030-2302023 (ma t/m za: 10.00 - 19.00 uur)
Telefonisch gereserveerde kaarten moeten binnen zeven dagen afgehaald/betaald zijn, anders vervalt de reservering. Laat u de kaarten opsturen dan betaalt u € 1,50 per kaart, tot een maximum van € 6 per bestelling.

Copyright © 2023 Tori Oso Utrecht | Alle rechten voorbehouden