Logo Tori oso

Theatertips agenda Stadsschouwburg Utrecht

maart 16, 2023

Onze samenwerkingspartner Stadsschouwburg Utrecht, biedt een mooi divers programma aan.
Wij maken een 'tip' selectie voor u met een aantal interessante voorstellingen. Onderstaande tips worden binnenkort weer vervangen!

Martin Luther King 8+
Zondag 26 maart, 13.30-14.35  uur en 16.00-17.05 uur in de Blauwe Zaal. Lees meer.
Zondag 16 april, 14.00 uur ook in TivoliVredenburg. Lees meer.

Swingende muzikale familievoorstelling over de droom van Martin Luther King
In deze swingende muzikale familievoorstelling volg je het verhaal van de jonge Martin Luther King, die al in zijn jeugd tegen een wereld van ongelijkheid aanloopt. Een wereld die hij wil veranderen met een speech waarvan iedereen de eerste zin kent: I have a dream… De kleine Martin heeft een onbezorgde jeugd, totdat hij naar een school voor alleen zwarte kinderen moet. Daar komt een gevoel van onrechtvaardigheid bovendrijven dat een vuur aanwakkert dat niet meer te doven is.

martin luther king 061 pc jean van lingen    martin luther king 059 pc jean van lingen

The Story of Travis
Maandag 3 april (20.00 uur) en dinsdag 4 april (20.00 uur) in de Grote zaal. Lees meer

Verpletterende familiekroniek
Theater Rotterdam en Well Made Productions presenteren The Story of Travis, een indrukwekkend familieverhaal over de Amerikaanse Travis die terugkijkt op zijn leven. Hoe is het om als enige hoop van je familie de wereld ingezonden te worden? Regisseur Romana Vrede en een cast van topacteurs waaronder Ruurt De Maesschalck, Jetty Mathurin en Howard Komproe nemen je mee op een reis door het leven van Travis. The Story of Travis gaat over het hebben van een thuis, het besef dat je de hoop bent van de voorgaande generaties en de vraag of je wel genoeg hebt gedaan om die hoop waar te maken.

Als tiener verruilt de Amerikaanse Travis (gespeeld door Ruurt De Maesschalck & Yamill Jones) zijn geboortestad Chicago voor een nomadisch bestaan. Dan wordt hij verliefd, krijgt kinderen en bouwt een nieuw leven op in Nederland. Op 78-jarige leeftijd gaat Travis nog een keer op reis en keert terug naar Chicago. Tijdens een bezoek aan het familiegraf blikt hij terug op zijn leven, de keuzes die hij gemaakt heeft en de hoop die zijn familie op hem gevestigd had. Over het belang van het hebben van dromen, het laten gelden van je stem in een wereld die niet voor jou lijkt ingericht en het vinden van een thuis.

tso travis 7 mark bolk (1)      tso travis 2 mark bolk

Binnenkort wordt deze pagina weer ge-update. Neem in de tussentijd een kijkje op de agenda pagina van Stadsschouwburg Utrecht.

openingstijden kassa
• maandag t/m zaterdag: 10.00 uur tot aanvang voorstelling.
• indien geen voorstelling: 10.00 tot 19.00 uur.
• zon- en feestdagen: vanaf een uur voor aanvang voorstelling.

telefonisch: 030-2302023 (ma t/m za: 10.00 - 19.00 uur)
Telefonisch gereserveerde kaarten moeten binnen zeven dagen afgehaald/betaald zijn, anders vervalt de reservering. Laat u de kaarten opsturen dan betaalt u € 1,50 per kaart, tot een maximum van € 6 per bestelling.

Copyright © 2023 Tori Oso Utrecht | Alle rechten voorbehouden