Logo Tori oso

Buku nanga kuku (Boek met koek). Gast: Rivelino Rigters

Datum: zaterdag
2023-03-25
Tijd: 19.30
-21.15

Zaterdag 25 maart is Rivelino Rigters te gast bij Tori Oso Utrecht, in Bookstore Savannah Bay.

Rivelino Rigters is schrijver, artiest & talentcoach. Hij maakt sinds 2002 professioneel muziek en bracht diverse albums waaronder “Bloedband” met oa Candy Dulfer, Shirma Rouse en Rocks van THC. Zijn derde boek heeft dezelfde titel en hierin deelt hij de verhalen van achterblijvers van gedetineerden om inzicht te geven in hun leefwereld. Hij hoopt hiermee de taboe’s te doorbreken en de vooroordelen die er soms bestaan.
bloedband
Momenteel is hij bezig met zijn 4e boek dat zal gaan over zijn nieraandoening en de impact daarvan op zijn leven. Ook hierbij zal er een album worden gemaakt dat ism met reclamebureau TBWA zal worden gereleased. De muziek produceert hij met producer Franco the 3rd die gouden platen heeft geproduceerd voor oa Kodak Black.
De gesprekken met Rivelino worden afgewisseld met twee acoustische songs die hij ter gehore brengt. Kom luisteren, vragen stellen en kennis op doen onder het genot van Surinaamse koek (kuku)!

Aanmelden Buku nanga kuku
Meld je aan via torioso@gmail.com, bijdrage € 7,- incl een stuk homemade Surinaamse koek. Betaalgegevens worden gemaild.

Beperkt aantal plekken beschikbaar.
Inloop:19.30 uur - Start: 20.00 uur.

Locatie: Savannah Bay
Adres: Telingstraat 13 te Utrecht


Route:

Openbaar vervoer vanaf CS Utrecht: o.a. bus 77, 74, 73, 55, 28, 8, 4, 3. Uitstappen halte Neude (1 a 2 haltes vanaf CS Utrecht), 4 minuten lopen naar Savannah Bay.
Parkeersuggesties: Parkeergarage Bijenkorf of Janskerkhof (op straat). Beiden op 6 minuten loopafstand. Parkeergarage Paardeveld (iets goedkoper tarief, 10 min loopafstand)

Let op: het is lastig (en duurder) parkeren op straat in de autoluwe binnenstad. Parkeren in het straatje van Savannah Bay is niet mogelijk.

savannah bay

 

 

Copyright © 2024 Tori Oso Utrecht | Alle rechten voorbehouden