Logo Tori oso

Dialoog Sporen zien (aansluitend op wandeling Sporen van slavernij in Utrecht)

Datum: Zondag
2018-06-24
Tijd:
-

Dialoog 'Sporen zien' i.s.m. So Ubuntu en Utrecht in Dialoog (optioneel en deelname gratis)
Tijd: 13.30 - 15.30 uur | Locatie: wordt nog bekend gemaakt | Lees meer over de Dialoog 'Sporen zien'.

Op zondag 24 juni organiseren we een stadswandeling i.s.m. Kosmopolis Utrecht en het Ninsee. N.a.v. het boekje Sporen van slavernij in Utrecht. leidt Nancy Jouwe ons rond tijdens de 2 uur durende city tour 'Sporen van slavernij in Utrecht'. Met spoken word performances van Melanin Kris en Sayonara Stuttgart. Muzikale performance met traditionele Afro Caribische zang van Black Harmony.
Tijd: 10.45-13.15 uur  | Vertrektijd: 11.00 uur | Eindtijd: 13.15 uur  | Verzamelpunt: voor Bookstore Savannah Bay, Telingstraat 13 Utrecht
Bijdrage: 13,00 euro incl Surinaams broodje. Aanmelding verplicht, voor meer info klik hier.

Dialoog 'Sporen zien' i.s.m. So Ubuntu en Utrecht in Dialoog
Tijdens de wandeling wordt er stilgestaan bij de sporen die de slavernij in Utrecht heeft achtergelaten. Deze sporen zijn er, maar we zien ze niet altijd of weten er niet van af. Hierna gaan we in gesprek. Wanneer voelde, zag, hoorde, ervoer je laatst sporen van slavernij? Wanneer werden deze sporen door jou of anderen echt gezien? Zijn er sporen van slavernij in je eigen denken, zijn of handelen? Hoe kunnen we het beste omgaan met deze sporen? Aansluitend op de wandeling gaan deelnemers en andere geïnteresseerden met elkaar in gesprek over dit thema. Het zorgt voor mooie ontmoetingen, nieuwe inzichten, meer verbondenheid en inspiratie.

Iedereen is van harte welkom! De dialoog is gratis. Het is ook mogelijk om alleen voor het gesprek aan te sluiten. Aanmelden kan via torioso@gmail.com of via de rode ''aanmelden'' knop op de pagina van Utrecht in Dialoog. Klik hier.

Copyright © 2024 Tori Oso Utrecht | Alle rechten voorbehouden