Logo Tori oso

Jezelf kunnen zijn in Utrecht - Diversiteit

Datum: Vrijdag
2015-02-06
Tijd:
-

VRIJDAG 6 FEBRUARI 2015
Deze bijeenkomst zit vol. Aanmelden is niet meer mogelijk!

In samenwerking met de jongerencommissie van het Surinaams Inspraak Orgaan (SIO), Bookstore Savannah Bay en Connecting Differences, organiseren we op vrijdag 6 februari een bijeenkomst in Savannah Bay in het kader van ''Jezelf kunnen zijn in Utrecht''.
Een bijeenkomst met diverse sprekers en gasten die hun persoonlijk verhaal en ervaring, m.b.t. homoseksualiteit, zullen delen met de bezoekers.

Jezelf kunnen zijn in Utrecht is een nieuw maatschappelijk initiatief dat de positie verbetert van LHBT’s met een migrantenachtergrond. LHBT staat voor lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders. Jezelf kunnen zijn in Utrecht geeft een gezicht aan LHBT’s die vanwege hun culturele en/of religieuze achtergrond worstelen met hun zelfacceptatie en de acceptatie van hun omgeving.

Het project/programma richt zich op het bespreekbaar maken van homoseksualiteit in de Surinaamse, Antilliaanse, Marokkaanse en Turkse gemeenschap. Deze avond richten we ons voornamelijk op het bespreekbaar maken van homoseksualiteit in de Surinaamse gemeenschap.

Op 7 mei 2014 vond op  het stadhuis in Utrecht de kick off plaats van Jezelf kunnen zijn in Utrecht. Zestig belangstellenden waren aanwezig voor een kort programma en het startschot van Burgemeester Jan van Zanen.

Locatie: Savannah Bay Bookstore
Adres: Telingstraat 13, 3512 GV Utrecht (route)
Inloop: 19.00 uur
Start: 19.30 uur - 22.00 uur
De toegang is gratis maar aanmelding is ivm de beperkte capaciteit verplicht via torioso@gmail.com

Programma:
19.00 Inloop
19.30 Start bijeenkomst
- Welkomstwoord
- Savannah Bay: Wie zijn wij en wat is Pink Point?
- Artikel 1 Mid Nederland presenteert het rapport Jezelf kunnen zijn in Utrecht
- Sharing 'Toris': persoonlijke ''coming out'' verhalen van gasten van Surinaamse komaf: Simion Blom, Avinash Ramsoedh en Debbie Wehl
- Intermezzo van Sojourner (zang)

Surinaamse snacks worden verzorgd door de catering van Javaans Meisje

Copyright © 2024 Tori Oso Utrecht | Alle rechten voorbehouden