Logo Tori oso

Tori Oso met AANEEN voor het goede doel tijdens PEARL event

Datum: Zaterdag
2013-10-19
Tijd:
-

Op 19 en 20 oktober 2013 vindt PEARL The Multicolor Event plaats in de Jaarbeurs Utrecht.
PEARL is een lifestyle happening met een celebrity experience, die verschillende culturen onder één dak samenbrengt en de deuren opent voor muziek-, fashion-, beauty- en lifestyle-liefhebbers. Tijdens deze eerste editie geeft PEARL extra aandacht aan dames met een getinte huid en is hun hoofddoel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor vereniging AANEEN i.s.m. stichting Tori Oso Utrecht. Wij zullen zondag 19 oktober aanwezig zijn bij de stand van vereniging AANEEN.

AANEEN, die zich inzet voor HIV bestrijding in Suriname, is het goede doel waarvoor op deze beurs diverse benefiet-activiteiten worden gehouden, van de High Heels Run tot en met de veiling met Quintis Ristie en Raymi Sambo als de charmante veilingmeesters!

TORI OSO UTRECHT mag speciaal voor dit event een korting aanbieden van maar liefst 50% op elk entreekaartje. Je kunt dus nu je ticket regelen voor 10 euro ipv 19,90!
Hoe kom je in aanmerking voor deze korting? Simpel: stuur een email met je naam en de gewenste dag (zat 19 of zon 20 okt) naar torioso@gmail.com

pearl

Copyright © 2024 Tori Oso Utrecht | Alle rechten voorbehouden