Logo Tori oso

Buku nanga kuku (boek met koek) Junior - Kindernomie & Marley Praat Passie

Datum: Zondag 8 OKT
2023-10-08
Tijd: 13.00 uur (inloop)
-15.00 uur (einde)

Sinds 2012 organiseert Tori Oso Utrecht Buku nanga kuku sessies, oftewel Boek met koek in het Nederlands. Het concept: het boek, de (Surinaamse) koek, de auteur en het publiek.

Dit keer doen we het anders! De avond ruilen we in voor de middag en we hebben maar liefst twee gasten tijdens de JUNIOR editie: Archie Groenewoud, de schrijver van het kinderboek Kindernomie en Marlon Bakboord van Marley Praat Passie. En het is ook nog eens Kinderboekenweek!

In samenwerking met Bibliotheek Utrecht, kun je deze Buku nanga kuku editie bezoeken op de bibliotheek locatie Leidsche Rijn Centrum.

Over Kindernomie, de economische avonturen van Ibad en Uzo
Thuis, stellen de broertjes Ibad en Uzo vragen over o.a. ondernemen, lenen en sparen aan hun vader. Ze zijn nieuwsgierig hoe je geld kunt verdienen en ze gaan op economisch avontuur. kinder nomie dscb0081 3Op verhalende en laagdrempelige wijze maak je kennis met economie en geld. Kindernomie is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Het boek bevat een aantal open vragen waar het kind zelf over na kan denken, of met ouders/verzorgers kan bespreken.

Kom luisteren naar het magische voorleesmoment van Marley Praat Passie en doe mee met de Kindernomie Quiz of de kleurwedstrijd! Wie weet win jij nog een leuk prijsje. Iedereen is van harte welkom.

Natuurlijk is de schrijver aanwezig om jouw Kindernomie exemplaar persoonlijk te signeren.

Toegang is gratis maar graag aanmelden via: torioso@gmail.com 

13.00 uur
Inloop

13.20 uur
Welkom en introductie Archie Groenewoud

13.30 uur
Marley's Magisch Voorleesmoment - Kindernomie

Vanaf 13.50 - 15.00 uur aanschuif activiteiten
Kindernomie Quiz,
Kleine prijsjes uitreiking,
Kleuren,
Maak je eigen boekenlegger.

Voor wie is deze middag?: volwassenen en kinderen zijn van harte welkom. Vanaf 7 jaar is Kindernomie het meest geschikt maar is je kind ietsje jonger, ook dán is hij /zij van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten.

Locatie: Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum
Adres: Brusselplein 2, 3541CJ Utrecht
Parkeren: Parkeergarage Brusselplein (Eerste 2 uur gratis parkeren). 4 min loopafstand.
OV: vanaf station Utrecht CS in 4 min op station Utrecht Leidsche Rijn. Op 4 min loopafstand van de bibliotheek, zie ov 9292.


* Deze activiteit vindt plaats in het kader van de Kinderboekenweek én als onderdeel van de Black Achievement Month

Copyright © 2024 Tori Oso Utrecht | Alle rechten voorbehouden